Napsauttamalla ”Hyväksy” hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointitoimissamme auttamiseksi. Katso meidän Tietosuojakäytäntö lisätietoja varten.
LIVION - Avain automaatioon

LivionKey API saumatonta integraatiota

Yhdistä mekaanisten avainten yksinkertaisuus digitaalisten ratkaisujen hienostuneisuuteen. LivionKey API:n avulla integroit Livion-laitteesi esimerkiksi varausjärjestelmään ja mahdollistat entistä älykkäämmän ja tehokkaamman avainten hallinnan.

Sujuvaa kommunikointia eri  järjestelmien välillä

Paranna avainten hallintaasi integraatiolla ulkopuolisiin järjestelmiin. Asiantuntijatiimimme auttaa ja opastaa sinua räätälöidyssä integraatiossa.

ILOQ tarjoaa älykkään lukituksen ja päivittäisen turvallisen pääsyn kiinteistöihin ja tiloihin, ja vastaa teollisuuden ja julkishallinnon kulunhallintatarpeisiin digitaalisilla ja mobiiliratkaisuilla.

Accessyn sovelluksella avaat helposti kiinteistösi, toimistosi, kuntosalisi tai jonkin muun tilan oven pelkällä matkapuhelimella.

Elina varaus- ja kiinteistöhallintajärjestelmä.

Kiinteistöhallintajärjestelmä hotelleille, täysihoitoloille ja yksityisille vuokra-asunnoille.


Opera Hospitality Opera Cloud Property Managementin avulla voit tarjota palveluita henkilökunnallesi ja asiakkaillesi jokaisella hotellihallinnon osa-alueilla. Ohjelmisto on suunniteltu hotellien käyttöön, helpottamaan saatavuuden ja hintojen hallintaa.

PMS & channel management - my-bookings automatisoi lyhyeen ja keskipitkään vuokraustoimintaan (esim. hotellit ja huoneistot) liittyvät prosessit.

Comers varausjärjestelmä on moderni ratkaisu matkatoimistoille. Se tarjoaa kokonaisratkaisun, jossa on verkkosivusto, online-varaus, verkkomaksu, laskutus, hallinto, talous, tilastot ja paljon muuta.

Kiinteistöhallintajärjestelmä.

Yksinkertainen ja nopea Orhi uRent -varausjärjestelmä. Autojen, koneiden, työkoneiden, asuntoautojen, vesiskootterien, moottorikelkkojen ja peräkärryjen vuokraajille

Kuinka se toimii?

Haluatko lisätietoa, miten LivionKey API integraatio toimii? Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika esittelyyn.

Varaa esittely