Napsauttamalla ”Hyväksy” hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointitoimissamme auttamiseksi. Katso meidän Tietosuojakäytäntö lisätietoja varten.

Ohjelmistopäivitykset

Viimeisimmät LivionKey-tuotteiden päivitykset ja uudet ominaisuudet

Tammikuu 10, 2024

Avainnippu

LivionKey Registerin avainnippu-ominaisuus mahdollistaa useamman avaimen niputtamisen yhteen, hieman niin kuin taskun pohjalla olevassa avaimenperässä. Kun avaimet ovat osa avainnippua, ne luovutetaan ja palautetaan aina yhdessä, ja kaikkia avaimia hallitaan samanaikaisesti. Avainnippu-ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä avaimille, jotka noudetaan LivionKey-avainautomaateista.
Joulukuu 15, 2023

LivionKey API V2

‍LivionKey30 EM Edition -automaatti on suunniteltu iLOQ S5-avainten noutoa ja palautusta varten. Laitteessa säilössä olevissa avaimissa ei ole käyttöoikeuksia, vaan avain ohjelmoidaan aina noudon yhteydessä. LivionKey API V2:n kautta kolmannen osapuolen järjestelmät voivat luoda varauksia iLOQ S5-avaimille. Tarvittavat tiedot varauksen luomiselle ovat  käyttöoikeudet, avainten määrä, yhteystiedot ja haluttu

Lisätiedot:

LivionKey system documentation for API V2

LivionKey EM edition

Elokuu 16, 2023

Ilmoitukset palauttamattomista avaimista

Voit määrittää LivionKeyn lähettämään yhteyshenkilöille automaattisesti ilmoituksia ja toistuvia muistutuksia avaimista, joita ei ole palautettu määräaikaan mennessä.