Napsauttamalla ”Hyväksy” hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointitoimissamme auttamiseksi. Katso meidän Tietosuojakäytäntö lisätietoja varten.
Livion - Avain automaatioon

LivionKeyPad: Tehokasta kulunhallintaa


Päivitä kulunhallintasi täysin uudelle tasolle LivionKeyPadin avulla. Hallinnoi ja valvo sähkölukkoja ja pääsyoikeuksia yhdestä paikkaa, turvallisuudesta tinkimättä.

Pääsyoikeuksien hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa


Asenna LivionKeyPad kiinteistösi sisäänkäyntiin ja hallinnoi ovea ja pääsyoikeuksia web-käyttöliittymällä suoraan työpöytäsi äärestä. Kun linkität LivionKeyPadin LivionKey30 -automaattiin, ovi aukeaa samalla koodilla, jolla noudat avaimen sisätiloissa olevasta automaatista. Voit myös liittää LivionKeyPadin ulkopuolisiin järjestelmiin API-integraation avulla, joilloin toimintasi tehostuu entisestään.

Pin-koodit

Luo rajaton määrä pin-koodeja, jotka ovat voimassa halutun ajan. Linkitä LivionKeyPadisi LivionKey30 -automaattiin ja ovi avautuu samalla koodilla kuin millä noudat avaimen laitteesta.

Oven etäavaus

Voit avata oven tarvittaessa etäältä yhdellä klikkauksella web-sovelluksesta.

Oven tilatieto

Sinulla on aina tieto siitä, onko ovi auki vai kiinni. Mikäli ovi on auki aiheettomasti, pystyt reagoimaan siihen tarvittaessa nopeasti.

Monipuoliset asennusvaihtoehdot

Voit asentaa LivionKeyPadin joko ulko-oveen tai sisätiloihin tarpeesi mukaan.

Web-sovellus

LivionKeyPadiä hallinnoidaan web-sovelluksen avulla. Sinulla on etäyhteys laitteeseen ja pystyt hallinnoimaan sitä milloin tahansa mobiililaitteella tai tietokoneella.

API-rajapinta

API-rajapinta mahdollistaa LivionKeyPadin liittämisen ulkoisiin järjestelmiin. Näin voit hyödyntää esimerkiksi olemassa olevaa varausjärjestelmää ja suoraviivaistaa toimintaasi.

Käyttäjäroolit

Voit luoda helposti web-sovellukseen eri rooleilla olevia käyttäjiä. Näin saat jokaiselle järjestelmän käyttäjälle tarkoituksenmukaiset oikeudet hallinnoida pääsyoikeuksia ja pin-koodeja.

Kattavat lokitoiminnallisuudet

Tarkastele laitteen käytön ja pääsyoikeuksien historiatietoja kattavasti tapahtumalokista.

Tekniset tiedot

Mitat

21 x 84 x 104mm

Suojausluokka

Vesi- ja pölytiivis, IP65

Verkkoyhteys

Mobiiliverkkoyhteys tai Wi-Fi

Käyttöjännite

12-24V DC

Käyttölämpötila-alue

-40°C - +40°C.

Kuinka se toimii?

Haluatko nähdä kuinka LivionKeyPad toimii käytännössä? Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika esittelyyn.

Varaa esittely