Napsauttamalla ”Hyväksy” hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointitoimissamme auttamiseksi. Katso meidän Tietosuojakäytäntö lisätietoja varten.
Livion - Avain Automaatioon

LivionKey Register avainhallinnan tulevaisuus

Päivitä fyysisten avainten hallinnointi digitaaliseksi ja seuraa kaikkia avaimiin liittyviä tapahtumia kattavasti.

Siirrä avainhallintasi nykyaikaan

Siirry perinteisistä laskentataulukoista ja muista manuaalisista avaintenhallintatyökaluista LivionKey Registeriin ja varmista organisaatiosi avainten tehokas ja nykyaikainen hallinta.

LivionKey Registerissä luot sopimukset avaimille, liität allekirjoitukset ja saat kuitit automaattisesti  luovutuksista ja palautuksista. LivionKey-avainautomaattien avulla automatisoit täysin mekaanisten tai sähkömekaanisten avainten luovutus- ja palautusprosessit. Näin lisäät merkittävästi toimintasi tehokkuutta ja turvallisuutta.

Livion - Avain automaatioon

Responsiiviset käyttöliittymät

Web-sovellustemme käyttöliittymät ovat responsiivisia eli ne on suunniteltu toimimaan automaattisesti erilaisilla päätelaitteilla ja eri kokoisilla näytöillä. Käytitpä LivionKey Registeriä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, sinulla on aina kaikki ominaisuudet käytettävissäsi.

Hyödynnä nykyaikaisen avainhallinnan kaikki mahdollisudet

Ominaisuudet, jotka tekevät LivionKey Registeristä ylivertaisen työkalun avainten hallintaan

Nopeutta ja tehokkuutta

Avainten hallinnoiminen on helppoa ja sujuvaa intuitiivisten toimintojen myötä. Päivittäiset toiminnot, kuten avainten lisäys, muokkaus ja poisto, sekä sopimusten luonti, tapahtuvat käden käänteessä.

Organisaatioiden hallinta

Luo omaa organisaatiotasi vastaava hierarkia kiinteistöillesi ja avaimillesi. Näin hallinnoit kiinteistöjäsi ja avaimiasi tehokkaasti ja todenmukaisesti joka ikinen päivä.

Kiinteistöjen hallinta

Lisää, muokkaa tai poista organisaatiosi kiinteistöjä keskitetysti.

Käyttäjien hallinta

Lisää, muokkaa tai poista organisaatiosi käyttäjiä keskitetysti. Käyttäjäroolien avulla saat nopeasti asetettua optimoidut käyttöoikeudet jokaiselle käyttäjälle tarpeen ja työtehtävän mukaan.

Avainten sopimukset

Luo sopimuksia asiakkaillesi haluttuihin avaimiin helposti ja nopeasti, ja määritä kuinka kauan sopimukset ovat voimassa.

Kattavaa seurantaa, ei arvailua

Seuraa kaikkia avaimiin liittyviä tapahtumia kattavasti järjestelmästä. Pysy ajan tasalla esimerkiksi sopimuksista, pin-koodien käytöstä ja muutoksista käyttöoikeuksissa.

Automaattiset vahvistukset ja kuittaukset

Asiakkaille lähetetään automaattisesti kuitit noudetuista ja palautetuista avaimista tekstiviestillä tai sähköpostitse. Tämä parantaa luotettavuutta ja seurattavuutta.

Automaattiset muistutukset

Lähetä järjestelmästä automaattisesti huomautukset käyttäjille, mikäli avaimia ei ole palautettu ajoissa. Näin varmistat, ettei avaimia jää palauttamatta ja minimoit turvallisuusriskit.

Käyttöehdot

Kun asiakas noutaa avaimen ja allekirjoittaa sopimuksen, hän hyväksyy samalla myös sitovat käyttöehdot.

Tehostettua turvallisuutta

Ota asiakkaalta allekirjoitus avainta noudettaessa suoraan kosketusnäytöltä tai käytä vahvaa tunnistautumista.

Kattava sopimusdokumentaatio

Lisää dokumentteja liitteeksi sopimuksiin ja varmista, että kaikki sopimukseen liittyvä tieto on aina helposti saatavana.

Sujuvaa ison tietomäärän hallintaa

Hallinnoi isoa määrää kiinteistöjä ja avaimia vaivattomasti tuomalla ja viemällä tietoja järjestelmästä .CSV-tiedostojen avulla.

Kuinka se toimii?

Haluatko nähdä kuinka LivionKey Register toimii käytännössä? Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika esittelyyn.

Varaa esittely